top of page

Regisseur van transformatie, vernieuwing en verbinding

Marc Altink

Vanaf de start van KNYFE in 2017 ben ik nauw betrokken geweest. Naast kwartiermaker ben ik namelijk ook partner en CEO! Dat maakt mijn werkdagen erg leuk en afwisselend. Ik wil met KNYFE leukere en daarmee betere en effectievere organisaties maken. En samenwerken met leuke mensen aan het realiseren van die missie.

Marc Altink

Hoe ik bij KNYFE terecht ben gekomen

Ik heb gewerkt bij Geldergroep, KPMG, KPMG Consulting en in 2005 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht: Forque. Toen ik directeur werd van het Metropole Orkest heb ik Forque verkocht en sinds 2017 heb ik (met mijn partners) KNYFE.

De start van de groei van KNYFE kwam voort uit een spannende periode, namelijk toen mijn vriend en collega Bas Westerweel dood neerviel (en gelukkig weer tot leven werd gewekt).

Naast mijn werk bij KNYFE heb ik veel interesses. Zo heb ik zowel thuis als op kantoor een boekenkast vol met mooie literatuur en poëzie. Ik luister veel naar muziek en kijk in de avonduren vaak naar films. Hiernaast filosofeer ik veel, onder meer over waardesystemen en de toekomst van werk. Ik houd me bezig met Egyptologie (wat ik ooit heb overwogen te studeren) en de fascinerende wereld van kwantumfysica. Ook speel ik basgitaar (maar als een krant) en houd ik van chocola en chocoladetoetjes.

Wat ik naast mijn werk doe

Marc Altink

Een greep uit mijn ervaringen

Platform ACCT

Platform ACCT

Naar Eerlijke Beloning in de Culturele Sector

Kennispunt MBO LLO

Kennispunt MBO LLO

Het ontginnen van het speelveld voor Leven Lang Ontwikkelen

Metropole Orkest

Metropole Orkest

Niet opgeven leidde tot het behalen van een Grammy

Leer ons team kennen

bottom of page