top of page

Wij zijn Knyfe

Over ons

Sinds 2017 maken we met onze creatieve energie organisaties succesvoller en leuker. Ons team en onze Power of Generosity maken onze werkwijze uniek. In al onze samenwerkingen is deze filosofie onze basis.

Principes en waarden

Principes worden ontdekt, vastgelegd en eigen gemaakt, waarden worden scherp en zinnig geformuleerd. Zo leggen we samen het fundament voor bijvoorbeeld teamspirit, koersbepaling, resultaat en transformatie.

Met ondernemerschap en nieuwsgierigheid werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. We denken en doen en zijn leverancier van nieuwe energie. We houden van een kwinkslag en relativering, maar altijd met het oog op gewenste waarde. De sectoren onderwijs en cultuur zijn al jaren onze thuishavens. We spreken dezelfde taal, maar door onze werkwijze bevaren we ook altijd nieuwe wateren, waardoor we eveneens kunnen aanmeren op onbekend terrein.

 

We gaan voor ritme, rust en resultaat.

Scherp / Zinnig

Van goed, naar beter,
naar oprechte waarde

Teamgesprek

Hoe geef je het huidige onderwijs toekomstgericht vorm? Hoe blijf je als onderwijsinstelling vernieuwend als werkgever en aanbieder? Met de juiste co-creatie liggen marktkansen voor het oprapen. In al die dynamiek zorgen wij voor rust in de beweging die doelen dichterbij brengt. 

Onderwijs in beweging

Kunst geeft Kleur.jpg

Kunst en cultuur geven Nederland kleur. Om dat vast te houden blijft de zoektocht naar nieuwe business, publiek en slimme partnerships altijd relevant. Wij bieden het steuntje in de rug bij deze processen. Zeker ook als het om funding gaat kunnen professionals op onze ervaring terugvallen. We creëren mooie kansen en zijn een vangnet tegelijkertijd.

Cultuur geeft kleur 

KNYFE bouwt leukere organisaties

Wij komen om het licht aan te doen

In een wereld die in de greep is van artificial intelligence leveren wij human intelligence: empathie, mildheid, creativiteit en oprechte waarde. Niet tegen, maar mét de mogelijkheden van technologie. Dagelijks streven wij met ons team naar menselijke optimalisatie, niet alleen voor onze klanten maar ook voor KNYFE zelf. Wij zijn er niet voor saneringen, maar juist om écht een stap in de goede richting te zetten. Als individu, als team of als gehele organisatie kun je rekenen op KNYFE als versneller van jouw processen, zodat je vervolgens weer op eigen benen verder kunt.

Brainstorm_edited.jpg

Jouw naam hier?

Ben jij ook een organisatieont-wikkelaar die op elke klantvraag een verrassend antwoord heeft? We komen graag in contact met gelijkgestemden, want energie delen maakt ons enthousiast en beter. Wij werken graag samen aan vooruitgang!

bottom of page