Wij zijn KNYFE

Over ons

KNYFE is vijf jaar geleden opgericht uit de gedachte dat wij organisaties beter, fitter en leuker kunnen maken door tijdelijk onze creatieve energie in deze bedrijven te steken. 

Oprechte waarden

Denken door te doen

Gulheid is de basis van onze formule the Power of Generosity. In al onze samenwerkingen is de filosofie dat door jezelf volledig te geven je samen impactvolle en sterkere resultaten realiseert. Gestoeld op de wetenschap dat je in gedeeld en on-onderhandelbare principes de beste basis legt voor teamspirit, koersbepaling en transformatie.

De kwartiermakers van KNYFE zijn ervaren experts. Ondernemerschap, creativiteit en nieuwsgierigheid bindt ons. We denken door te doen, brengen energie en houden focus op resultaat. We hebben onze sporen verdiend in de sectoren onderwijs, cultuur en innovatie. Daardoor herkennen wij vraagstukken en achterliggende blokkades en motivaties en spreken we de taal van onze opdrachtgevers.

Ook al is onze werkwijze mensgericht en daardoor vrijer en energieker dan men van andere adviesbureaus's gewend is, wij houden focus en streven naar het doel. We gaan altijd voor resultaat, ritme en rust. Daar kun je ons aan houden.

KNYFE bouwt leukere organisaties

Wij komen om het licht aan te doen

Dagelijks streven wij met ons team naar optimalisatie, niet alleen voor onze klanten maar ook voor KNYFE zelf. Dit doen wij wij met ons enthousiaste en gemotiveerde team! Wij zijn er niet voor saneringen maar juist om echt een stap de goede richting op te zetten, als individu, als team of als gehele organisatie. 

Brainstorm_edited.jpg

Help jij mee organisaties te bouwen?

Ben jij in staat om organisaties te verbeteren en lukt het jou om jouw werkwijze per vraag aan te passen? Wij komen graag in contact met mensen die onze ambitie delen en gemotiveerd zijn om te werken aan vooruitgang. Wij werken graag samen aan vooruitgang!