top of page

Bestuurskracht voor fusies, overnames en crisismanagement

Jaco Cornelissen

Sinds de allereerste dagen van KNYFE maak ik deel uit van dit mooie team. Momenteel werk ik als directeur bij het Wilminktheater en Muziekcentrum; een mix van passie voor cultuur en het streven naar groei.

Jaco Cornelissen

Hoe ik bij KNYFE terecht ben gekomen

Samen met de andere partners van KNYFE ben ik in april 2017 het avontuur aangegaan om KNYFE op te richten. Mijn loopbaan heeft de laatste jaren voornamelijk in de culturele sector plaatsgevonden. Ik was controller bij het Orkest van het Oosten, vervulde de rol van manager FZ / MCO bij Stichting Omroep Muziek en ik werkte als financieel directeur bij het Metropole Orkest. Daar heb ik Marc en Pieter leren kennen. En zo zijn we samen bij KNYFE terecht gekomen.

Mijn beste herinnering is toch de start van KNYFE, waarbij we als een klein team begonnen zijn en stap voor stap ons verder hebben uitgebreid.

Naast mijn werk voor het Wilminktheater vanuit KNYFE, ben ik al sinds 2014 eigenaar van de Veiligheidspiramide in Harderwijk. Deze organisatie biedt vernieuwende maatwerktrainingen en opleidingen op het gebied van crisis, calamiteiten en incidenten. In 2022 ben ik tevens financieel directeur en eigenaar geworden van de CCB Groep, waarmee we de bewustwording op het gebied van basishulpverlening willen vergroten. De overige tijd, vervul ik de rol van bestuurslid bij Stad als Podium in Harderwijk en daarnaast probeer ik zoveel mogelijk voorstellingen in het Wilminktheater te bezoeken.

Wat ik naast mijn werk doe

Jaco Cornelissen

Een greep uit mijn ervaringen

Wilminktheater

Wilminktheater

Crisismanagement in onvoorspelbare tijden

Leer ons team kennen

bottom of page