top of page

Het Jubileum van Change Management Consultants

Change Management Consultants (CMC), de netwerk- en kennisorganisatie waar KNYFE lid van is, vierde onlangs haar 30-jarig jubileum op het prachtige Ameland. Het was een tijd vol inspiratie, kennisuitwisseling en persoonlijke groei, waarbij modder een onverwacht maar welkom onderdeel van de viering werd.


Samen Kees van der Ploeg, Peter Verdaasdonk, Sjoerd Vegter en Jos van Dam, begaven Marc en Madelon zich naar het Wad voor een onvergetelijke ervaring. Terwijl ze het wad trotseerden, werden inzichten gedeeld, expertise verdiept en persoonlijke groeimomenten gecreëerd.


CMC's visie op organisatieverandering weerspiegelt de filosofie van KNYFE: "Organisaties zijn nooit helemaal klaar." In een wereld die voortdurend evolueert en nieuwe uitdagingen met zich meebrengt, is het essentieel dat organisaties zich blijven aanpassen en groeien. Dit sluit naadloos aan bij de missie van KNYFE. Beide organisaties begrijpen dat echte transformaties niet alleen gaan over processen en systemen, maar ook over de mensen die de organisatie vormen.


Het 30-jarig jubileum van CMC op Ameland was niet alleen een viering van hun succes en toewijding aan organisatieverandering, maar ook een gelegenheid voor leden zoals KNYFE om te leren, te inspireren en nieuwe inzichten op te doen. Het was een dag vol modderige avonturen en verfrissende oesters, maar bovenal was het een dag waarop de kracht van verandering en samenwerking werd gevierd.


Op naar nog eens 30 jaar van groei, leren en inspireren!

Comments


bottom of page