top of page

Een spannend nieuw hoofdstuk!

In dit bericht een update over ontwikkelingen binnen KNYFE en nieuwe rollen voor Peter, Pieter en Jaco. KNYFE omarmt nieuwe ideeën en nieuwe initiatieven. We zijn dan ook trots op, en een beetje weemoedig over, het feit dat onze dochteronderneming Dutch Innovation Organisation en Peter als drijvende kracht, op eigen benen gaan staan en KNYFE gaan verlaten.


Peter en Jaco zullen Dutch Innovation Organisation nog succesvoller gaan maken: met de Dutch Innovation Days en andere events, waaronder Innovation Bites en Technology on Stage. Ook worden masterclasses en trainingen aangeboden met de Dutch Innovation Academy en worden organisaties ondersteund bij het ontwikkelen van transformatie- en innovatietrajecten.

Dutch Innovation Days

In 2020 startte Dutch Innovation Days als project binnen KNYFE. DID is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen evenement. We zijn er trots op dat deze startup kan uitvliegen en nu op eigen benen staat.


Pieter Hunfeld

Met het vertrek van Peter, gaat Pieter ons nu ook als partner versterken! Samen met Jaco, Marc en Bas en het gedreven KNYFE-team, gaat hij verder met het ontwikkelen van leukere, betekenisvollere en gelukkigere organisaties. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd voor je! We willen je bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking tot nu toe. We kijken ernaar uit om onze relatie voort te zetten en samen verder te groeien. Met vriendelijke groet, Bas, Marc, Jaco, Pieter en Peter

コメント


bottom of page