top of page

Altijd op zoek naar scherpe inzichten

Robbin Mulders

Sinds 1 september 2023 maak ik deel uit van het KNYFE-team, wat betekent dat ik hier nog maar kort werk. In deze korte tijd is het me echter al duidelijk geworden dat geen dag hetzelfde is. Het klinkt misschien cliché, maar bij KNYFE is dat echt de realiteit. Wat me tot nu toe het meest bevalt, is de vrijheid en de eigen verantwoordelijkheid die ik krijg in mijn rol. Ik hoop een rustige en observerende toevoeging aan het team te zijn, maar ik hoop ook wat humor in te kunnen brengen.

Robbin Mulders

Hoe ik bij KNYFE terecht ben gekomen

Ik heb voor KNYFE een aantal jaren bij een accountantskantoor (advies) gewerkt en daarna bij een inspectieinstelling gericht op de arbeidsmarkt. Naast KNYFE werk ik nu ook nog deels bij een uitzendbureau waar ik bezig ben met wet- en regelgeving en procesverbetering.

Ik ben best lang zoekende geweest naar een baan en een organisatie waar ik helemaal mezelf kan zijn en blij van wordt. Dat hoop ik nu gevonden te hebben. Het doel van KNYFE om medewerkers binnen organisaties blijer te maken, sluit hier dan ook mooi op aan!

De mooiste herinneringen moeten natuurlijk nog komen!

Naast mijn betrokkenheid bij KNYFE vul ik mijn tijd met een aantal uiteenlopende activiteiten! Zo vind ik de beweging tijdens het wandelen en wielrennen. Daarnaast geniet ik erg van de natuur, daarom staat dit tijdens mijn reizen vaak centraal! Ik probeer meer te lezen, al moet ik toegeven dat ik hiervoor soms de focus verlies. Een funfact over mij is dat ik de halve omgeving doorkruis op zoek naar biologische en lokale producten!

Wat ik naast mijn werk doe

Robbin Mulders

Leer ons team kennen

bottom of page