top of page

Contentstrategie en creatie

Fleur Bokkens

In het begin van 2022 ben ik bij KNYFE begonnen, oorspronkelijk met de Dutch Innovation Days. Later ben ik dieper in de marketing van KNYFE zelf gedoken, wat begon met het ontwikkelen van de website en zich nu uitstrekt tot het vormgeven van onze marketingstrategie en de uitvoering ervan.

Fleur Bokkens

Hoe ik bij KNYFE terecht ben gekomen

Mijn achtergrond ligt in de marketing, ik ben afgestudeerd aan de studie Creative Business. Tijdens deze studie heb ik direct de theorie toegepast in de praktijk, zo ben ik in 2021 voor mezelf begonnen binnen mijn eigen bedrijf Blooming Content. Als zelfstandige begon ik voor diverse bedrijven te werken, waarvan KNYFE mijn allereerste klant was! Waar mijn focus toen lag op social media opdrachten, wordt ik nu breder ingezet op marketinggebied.

Mijn beste herinneringen binnen KNYFE zijn toch wel de gezellige samenkomsten, zoals de vrijmibo's!

Buiten de verschillende opdrachten om ben ik graag buiten, wandelend door het bos of struinend door het centrum. Toch wordt dit ook gecombineerd met mijn werk, hier doe ik namelijk vaak nieuwe inspiratie en ideeën op! Daarnaast probeer ik mijzelf regelmatig te motiveren om de sportschool te bezoeken.

Wat ik naast mijn werk doe

Fleur Bokkens

Leer ons team kennen

bottom of page