top of page

KNYFE heeft ruimte voor stages!

Van creatieve broedplaatsen tot musea, onderwijsorganisaties en ingenieursbureaus; professionals uit allerlei bedrijven weten ons te vinden voor koersbepaling, verandertrajecten en organisatieontwikkeling. In een wereld die in de greep is van artificiële intelligence leveren wij human intelligence: empathie, mildheid, creativiteit en oprechte waarde. Niet tegen, maar mét de mogelijkheden van technologie.


Ontwikkelaars met mens & organisatie!


Een van de activiteiten van KNYFE is het helpen van organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën.


KNYFE is een mogelijk-maak bureau


We poetsen de ramen op, laten het assortiment glimmen en rollen de rode loper uit. De juiste marketingstrategie zorgt ervoor dat de etalage van de klant gezien wordt. Door ook de juiste maker op de juiste plek te zetten, vergroten we vindbaarheid en zorgen we voor omzetgroei. Wij helpen een marketingstrategie ontwikkelen, waarin het product, verhaal en merk centraal staan.


Een beetje van onszelf en een beetje van ons netwerk

We zijn geen marketingbureau. Wij zijn een mogelijk-maak bureau. Dit betekent dat wij met veel plezier wensen mogelijk maken. Door ons uitgebreide netwerk van creatieven en strategen kunnen we ook van de inzet van andere experts gebruik maken. Een strategie, huisstijl, video of fotografie? Met een beetje van onszelf en het beetje van ons netwerk kunnen wij het product, de organisatie en/of dienst op de best mogelijke manier aan de wereld aanbieden.


Lijkt het je leuk om hier meer over te weten te komen? Kijk op knyfe.org en yourmarketeer.org.


Als je na het lezen van de onderstaande tekst enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Pieter@knyfe.org!


Comments


bottom of page