top of page

Wij werken samen aan samenwerking en resultaat.

Teamontwikkeling

Met de juiste krachten jouw team versterken.

Chemie zorgt voor werkplezier, soepele samenwerkingen en het behalen van targets.

Dat wat je geeft, ontvang je meervoudig terug

Een bedrijf begint bij het menselijk kapitaal. Als een team in balans is, straalt het vertrouwen, commitment en verantwoordelijkheid uit. Zo kom je gezamenlijk tot resultaat. Wanneer er sprake is van disbalans, blijven resultaten uit. Bij teamontwikkeling kijken we naar de individuele krachten binnen zo’n team. Is er vertrouwen? Hoe is het commitment en liggen de juiste verantwoordelijkheden wel bij de juiste personen? Teamontwikkeling heeft als doel om de samenwerking en prestaties van het hele team te verbeteren.

Wij organiseren wilskracht door verbinding

Verbinding is de aanjager van wilskracht. Het moet helder zijn waarom je doet wat je doet en waarom jij degene bent die dat doet. We ontketenen (onontdekt) talent. Het team wordt aangespoord tot meer onderlinge saamhorigheid. We leggen de intrinsieke motivatie van medewerkers bloot. Vanuit hier komen medewerkers tot bloei. Waar nog geen teams zijn, creëren we ze. We schudden structuren op en zorgen ervoor dat teams verfrissende stappen zetten naar de toekomst.

Dynamiek van een team herstellen, verbeteren en/of creëren.

Het resultaat van teamontwikkeling

Samen gaan we werken aan samenwerken. We zoeken overeenkomsten en verschillen en leveren altijd energie waardoor teams zich blijvend kunnen ontwikkelen

Recente opdrachtgevers

Metropole Orkest

Metropole Orkest

Niet opgeven leidde tot het behalen van een Grammy

Tijd voor een nieuwe opstelling van jouw team?

Wij maken mensen weer mens, los van hun taken en creëren nieuwe teams waar mogelijk. Het team van Knyfe staat voor je klaar, maak direct jouw afspraak!

Teamgesprek.jpg
swiss-knife.png

Onze toolbox

Bekijk nu ook onze kant-en-klare tools die direct toegepast kunnen worden op jouw vraagstuk.

bottom of page