top of page

Onderwijs in beweging

Adaptief onderwijs, 21st Century Skills, onderzoekend en ontwerpend leren. Ontwikkelingen in het onderwijs volgen zich in rap tempo op. De dynamiek die dit meebrengt, vraagt veel van onderwijsprofessionals. Als kwartiermakers dompelen we ons onder in de ontwikkelingen en uitdagingen van jouw organisatie. En dat doen we graag, maar wel altijd in co-creatie vanuit het hart van de organisatie.

Samenwerken aan vooruitgang

Creatieve energie voor onherstelbare verbeteringen

Het realiseren van vernieuwing verandering en verbetering zit in ons DNA. Vaak met de opdracht om iets compleet nieuws te creëren. We zijn er van voorbereiding tot het moment waarop de sleutels worden overhandigd. We brengen energie, mensen en processen samen. Zo ontstaat er nieuwe en blijvende waarde. Niet door hard te schreeuwen, maar met hart voor opdrachtgevers. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de vraag hoe je de koers van jou en jouw medewerkers kunt verleggen. Oplossingen liggen vaak dichterbij dan je weet.

Business development

Creatieve strategie

Interim management

Team ontwikkeling

Marketing

Coaching

Voor het onderwijs

Hands-on denk- en doekracht

Het onderwijs is rijk aan betrokken en creatieve professionals en heeft tegelijkertijd een schaarste aan tijd om innovatieve ideeën in de praktijk te brengen. Toch is het nodig, want de concurrentiestrijd tussen onderwijsinstellingen worden steeds sterker. Daarvoor is rust, gelijkgestemdheid en enthousiasme nodig binnen het team. Vanuit de kracht die er binnen teams al ligt, bouwen we voort. Geen wervelwind aan nieuwe ideeën die jouw organisatie omverblaast, maar een gedegen aanpak die energie geeft om verder te groeien vanuit de basis die er al ligt.

Onze opdrachtgevers uit het onderwijs hebben soms extra handen of een sparringpartner nodig om los te maken wat vast zit. We begrijpen welke kennis en kunde aanwezig is en hoe we dit verder kunnen stimuleren en activeren voor de toekomst. Maar sommige dingen kunnen ook wij niet zelf: daar spreken we ons netwerk voor aan. We kunnen dan ook altijd directe hulp bieden vanuit een praktische en zelfstartende houding en jouw doel voor ogen. Dat is wat ons kwartiermakers maakt. Als het project staat maken we onszelf overbodig. We dragen de kennis over en vertrekken weer. Wat er al is, respecteren we. Van binnenuit kijken we hoe we samen met de aanwezige kennis kunnen ontwikkelen.

Een kijkje achter de schermen

Bedrijfsnaam

Project titel

Level

Recipe name

Level

Recipe name

Level

Recipe name

Wil jij direct scherp advies?

Zet vandaag de eerste stap vandaag en Marc helpt je direct verder met de volgende stappen!

bottom of page