Onderwijs in beweging

Wij zijn kwartiermakers. We worden ingeschakeld om zowel de inspirerende aanjager als aanpakker binnen organisaties te zijn met de opdracht om iets compleets nieuws te creëren. We zijn er van voorbereiding tot het moment waarop de sleutels worden overhandigd. Een kwartiermaker van KNYFE brengt energie, mensen en processen samen en creëert vervolgens nieuwe en blijvende waarde.

Samenwerken aan vooruitgang

Creatieve energie voor onherstelbare verbeteringen

In de afgelopen jaren heeft KNYFE veel ervaring opgedaan met het realiseren van vernieuwing, verandering en verbetering in het onderwijs. Wij helpen innoveren, verduurzamen of overleven. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de vraag hoe je de koers van je organisatie naar de toekomst kunt verleggen en zet je iedere dag een stap vooruit.

Voor het onderwijs

Hands-on denk- en doekracht

Ideeën en kennis van de markt zijn ruim in organisaties aanwezig, maar tijd en ruimte om deze ideeën naar de praktijk te brengen is schaars. Hier kan KNYFE Onderwijs helpen. Of het nu gaat om een nieuw businessidee, het brengen van nieuwe energie in een afdeling of het ontwikkelen van een lange termijn strategie.

KNYFE Onderwijs geeft je handen en een sparringpartner om los te maken wat vast zit. Wij begrijpen welke kennis en kunde er aanwezig zijn hoe deze verder zijn te activeren en te vergroten. Ook hebben we een sterk netwerk voor wat anderen beter kunnen dan wij. Kenmerken: directe hulp, praktisch, zelfstartend, zelfsturend en no nonsense. We zijn kwartiermakers. Als het project staat maken we onszelf overbodig. We dragen de kennis over en vertrekken weer. We respecteren wat er is en kijken waar we van binnenuit, samen met de aanwezige kennis, kunnen verbeteren.

Een kijkje achter de schermen

MBO Raad

MBO Raad

Het ontginnen van het speelveld voor Leven Lang Ontwikkelen

Wil jij direct scherp advies?

Zet vandaag de eerste stap vandaag en Marc helpt je direct verder met de volgende stappen!