Kunst en cultuur geven Nederland kleur

KNYFE is er voor theaters, podia en operagezelschappen van Nederland. Wij staan klaar voor de organisatie die meer dan alleen een financiële waarde hebben en die het verschil willen maken door mensen in verband te brengen met iets dat ze echt raken.

Samenwerken aan vooruitgang

Creatieve energie voor onherstelbare verbeteringen

Culturele instellingen geven Nederland kleur. Binnen en buiten de landsgrenzen. Juist op dit moment staan culturele organisaties onder druk. De zoektocht naar innovatie, nieuw publiek, slimme partnerships en dekking voor projecten vraagt veel van culturele organisaties.

Voor de cultuur

Hands-on denk- en doekracht

Ideeën en kennis van de markt zijn ruim in organisaties aanwezig, maar tijd en ruimte om deze ideeën naar de praktijk te brengen is schaars. Hier kan KNYFE Cultuur helpen. Of het nu gaat om een nieuw businessidee, het brengen van nieuwe energie in een afdeling of het ontwikkelen van een lange termijn strategie.

KNYFE Cultuur geeft je handen en een sparringpartner om los te maken wat vast zit. Wij begrijpen welke kennis en kunde er aanwezig zijn hoe deze verder zijn te activeren en te vergroten. Ook hebben we een sterk netwerk voor wat anderen beter kunnen dan wij. Kenmerken: directe hulp, praktisch, zelfstartend, zelfsturend en no nonsense. We zijn kwartiermakers. Als het project staat maken we onszelf overbodig. We dragen de kennis over en vertrekken weer. We respecteren wat er is en kijken waar we van binnenuit, samen met de aanwezige kennis, kunnen verbeteren.

Een kijkje achter de schermen

AFAS Edisons

AFAS Edisons

Twee grote namen die samen de muziek vieren

Symphonic Cinema

Symphonic Cinema

De scale-up van een vernieuwend initiatief

Metropole Orkest

Metropole Orkest

Niet opgeven leidde tot het behalen van een Grammy

Wilminktheater

Wilminktheater

Crisismanagement in onvoorspelbare tijden

Jaco Cornelissen

Jaco Cornelissen

Wil jij direct scherp advies?

Zet vandaag de eerste stap vandaag en Jaco helpt je direct verder met de volgende stappen!