top of page

Kunst en cultuur geven Nederland kleur

De Nederlandse theaters, podia en operagezelschappen barsten van de creatieve ideeën en inspirerende agenda’s. De uitvoering kan soms een duwtje in de rug gebruiken. Wij staan klaar voor organisatie die meer dan alleen een financiële waarde hebben en die het verschil willen maken door mensen in verbinding te brengen met iets dat ze recht in het hart raakt.

Samenwerken aan vooruitgang

Creatieve energie voor onherstelbare verbeteringen

Kunst en cultuur geven Nederland kleur. Om dat vast te houden blijft de zoektocht naar nieuwe business, publiek en slimme partnerships altijd relevant. Wij bieden een steun in de rug bij deze processen. Zeker ook als het om funding gaat kunnen professionals op onze ervaring terugvallen. We zijn het vangnet dat mooie kansen waarborgt.

Business development

Creatieve strategie

Interim management

Team ontwikkeling

Marketing

Coaching

Voor de cultuur

Hands-on denk- en doekracht

De woorden fundering en funding hebben veel met elkaar gemeen. Zonder funding zakken culturele instellingen weg en verdwijnt er waardevol bestaansrecht. Met ruime ervaring in de culturele sector maken we van funding een stabiel fundament voor de mooiste culturele projecten. Cultuur zet de maatschappij in beweging en daarvan maakt ons hart een sprongetje. Onze opdrachtgevers zien dan ook dat we snel onze mouwen opstropen. Of het nu gaat om een nieuw business idee, het brengen van nieuwe energie in een afdeling of het ontwikkelen van een langetermijnstrategie.

Voor de juiste ondersteuning kiezen we voor een doelgerichte aanpak. Wat speelt er bij je en welke rol is hierin voor ons weggelegd? Als kwartiermakers schrijven we samen met culturele organisaties aan hun partituur voor de toekomst. Als het project staat maken we onszelf overbodig. We dragen de kennis over en vertrekken weer. We respecteren wat er is en kijken waar we van binnenuit, samen met de aanwezige kennis, kunnen verbeteren.

Een kijkje achter de schermen

Bedrijfsnaam

Project titel

Level

Recipe name

Level

Recipe name

Level

Recipe name

Wil jij direct scherp advies?

Zet vandaag de eerste stap en we helpen je direct verder met het antwoord op de hoe-vraag!

bottom of page