top of page

Onthul de kerndrijfveren met levendige kleuren en ontketen potentieel voor succes

Drijfveren binnen het team

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen gedreven worden door teamwork, terwijl anderen meer solitaire wegen bewandelen? Of waarom sommigen altijd naar verandering streven terwijl anderen liever vasthouden aan de status quo? Het antwoord ligt vaak verscholen in onze drijfveren, de diepgewortelde motivaties die ons gedrag en beslissingen vormgeven.

KNYFE Drives is dé tool om deze drijfveren te onthullen en te benutten voor succes in verschillende aspecten van je organisatie.

De kleuren van ieder individu

KNYFE Drives maakt gebruik van een benadering van drijfveren door middel van kleuren. Deze kleuren vertegenwoordigen verschillende drijfveren en helpen bij het begrijpen van de drijfveren van individuen. De kleuren zijn:

Rood: De rode drijfveer staat voor daadkracht en actiegerichtheid. Mensen met deze kleur worden gemotiveerd door uitdagingen en streven naar resultaten.

Blauw: Blauw vertegenwoordigt structuur en organisatie. Mensen met deze kleur houden van geordende omgevingen en van een duidelijke planning.

Geel: Geel staat voor sociale interactie en samenwerking. Mensen met deze drijfveer gedijen in teamomgevingen en hechten waarde aan relaties.

Groen: De groene drijfveer symboliseert groei en ontwikkeling. Mensen met deze kleur streven naar leren en persoonlijke ontwikkeling.

Oranje: Oranje staat voor avontuur en vernieuwing. Mensen met deze kleur houden van verandering en nieuwe uitdagingen.

Paars: De paarse drijfveer draait om verbondenheid en veiligheid. Mensen met deze kleur hechten waarde aan ethische en zingevende doelen.

KNYFE Drives

Krijg diepgaand inzicht in individuele motivaties via kleurencodering.

We realiseren onherstelbare verbetering

Het resultaat van de KNYFE Drives

Nu je een idee hebt van de verschillende kleuren en hun betekenissen, is het tijd om te begrijpen hoe deze drijfveren van invloed kunnen zijn op het werk en de organisatiedynamiek.

Basic_Elements_(36) [Omgezet]-01.png

Inzicht in menselijk kapitaal en een effectieve samenwerking

Basic_Elements_(36) [Omgezet]-01.png

Een nieuwe blik op de organisatie

Basic_Elements_(36) [Omgezet]-01.png

Het oplossen van communicatie problemen

Basic_Elements_(36) [Omgezet]-01.png

Een naadloze ervaring voor onboarding van nieuw personeel

De handvaten vanuit de KNYFE toolbox 

KNYFE Drives

Het persoonlijke kompas van jouw medewerkers

Wil jij jouw teamgenoten ook beter begrijpen?

Neem contact op met Madelon voor persoonlijk advies. Samen het potentieel uit jouw team halen door efficiente samenwerking? Door de drijfveren dan jouw medewerkers op papier te hebben, ontstaat er begrip en duidelijkheid!

Laat ons je leiden naar een succesvolle en harmonieuze samenwerking! Neem nu contact op met Madelon en wij helpen je verder.

bottom of page