Behalve organisatieadvies geeft Knyfe ook advies en aandacht aan individuele medewerkers. Zo zijn we er online voor jou en jouw organisatie. In deze verwarrende tijd behoeden we thuiswerkers behoeden voor uitval. Voor hen hebben we een Pakketje Aandacht. Een Pakketje Aandacht geef je aan medewerkers, collega’s en/of klanten die zich in deze tijd verloren voelen. Thuiswerkers die al teamend, append en zoomend de muren thuis op zich af voelen komen.
 
Een Pakketje Aandacht is een dosis positieve preventie voor iedereen die zich in deze tijd eenzaam of onthecht voelt. Zodat iedereen met volle energie en motivatie volwaardig onderdeel uitmaakt van het team en lekker in het vel zit.

- Jitske Kramer, corporate antropoloog en auteur Deep Democracy

(in The Situation Room, 18 maart 2020)

Voorkom uitval

We zijn geen psycholoog, geen bedrijfsarts. We zijn wel nieuwsgierig, oprecht en gaan voor echte verbinding. In elk gesprek. In de gesprekken creëren we samen duiding, realisme en nieuwe energie. Door anders te kijken, echt te luisteren, in te voelen. Dat levert wonderlijke, emotionele en intense gesprekken op. Mooie momenten waarop je kunt bouwen.

- Gerard van Vliet, directeur van Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren

(in The Situation Room, 20 maart 2020)

Twee-meter-sessies

In tweemeter-sessies ontmoeten we elkaar op veilige afstand en een rustige omgeving. The world as we know it, is niet meer. We zetten je verbeeldingskracht in om kennis te maken met de wereld zoals die zal zijn. Een nieuwe wereld die we deels zelf moeten creëren.

Wat moet je de komende tijd in hemelsnaam doen om de organisatie overeind te houden? Waar kun en moet je de komende periode op focussen? Wat is belangrijk en wat kan even wachten? Door echt te luisten geven we collega's aandacht en begrip en in deze hectische tijden om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Alleen samen lukt het

Wij loodsen je door de hectische tijd met een Pakketje Aandacht met vijf aandachtsvolle gesprekken, een twee-meter-sessie en een verrassingspakketje aandacht thuis. Geef een Pakketje Aandacht vol rust, reflectie en ruimte.​

Hoe wij je kunnen helpen

Neem vrijblijvend contact op met Bas of vraag informatie aan over Pakketje Aandacht .

 

download-oranje.gif

Door Bas Westerweel

bas@knyfe.org

06 30 93 33 63

Pakketje-Aandacht

informatie aanvragen

Verder lezen?

Moraal is het nieuwe normaal. De belangrijkste inzichten over leiderschap uit The Situation Room.

Ooit op bezoek

Graven 16

7411 PH Deventer

The Netherlands

KVK 68501323

Direct contact

Altijd op de hoogte

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle