Algemene voorwaarden (PDF)

Privacy verklaring (PDF)

Bel ons op Tel: +31 85 00 20 520

App ons op: +31 6 55 75 31 10

Knyfe logo unusual.png

Graven 16

7411 PH Deventer

The Netherlands

KVK 68501323

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

15 genereuze impactstrategen.

envelope.png

MARC ALTINK

CEO / Missie & strategie

Verbinder van visie en vertrouwen. Organisatiestrateeg. Is dol op onmogelijke opdrachten. Knoopt uitgangspunten, uitkomsten, organisatie-vormen, teams, mensen en humor als vanzelfsprekend aan elkaar. Door de powers that be aan het hoofd van KE geplaatst. Leidt van onderop.

envelope.png

PETER OOSTERWIJK

CMO / Merk & strategie

Coach van mensen en merken. Design Thinker. Moet het strategisch briljant zijn, moet het kloppen aan de buitenkant, moet het verbinding hebben met de binnenkant, moet er wat bedacht, gebouwd of gefikst worden, Peter is de man, modellenkoning en merkenkeizer. 

envelope.png

BARBARA DOELEMAN

Mindfulness veranderaar

Mindful powerwoman. Professioneel luisteraar met aandacht. Barbara brengt mens en organisatie geduldig in beweging door wijsheid en compassie. Voor haar is kwaliteit een proces van bewust zijn en bewustzijn. Dus stop. Adem in, adem uit. Vind je rust op bfcmind.nl

envelope.png

FLURIN EGGER

Digitaal strateeg

Digital Native. Gids in digitale avonturen. Architect, inspirator en realist. Purist op design en code. Brengt digitale strategieën tot leven. Eert en stimuleert gebruikers aan de voor- en achterkant. Zorgt voor de click, de flow en de souplesse. 

envelope.png

ILJA KLEES

Experience designer

Energieke ontwerper van aanstekelijke identiteiten en belevingen. Geeft merken en communicatie de visuele vertaling die het verdient. Tilt concepten op tot oogverblindende hoogte. Verrassend in taal en beeld. Voorspelbaar in planning en impact.

envelope.png

MISCHA BOUWHUIS

Service Innovator

Klantcentraaldenkenendoen. Man van experiences met het oog en hart op de juiste plaats. Weet klantervaringen op te stuwen naar onvergetelijke momenten. Creëert diensten om u tegen te zeggen. Of 'je', als je dat fijner vindt. Hoeder en vader van het goud in servicegerichte organisaties.

envelope.png

PETER BOUWMANS

Filmmaker en regisseur

Dichter van beeld en verhalen. Rembrandt van de SD-kaart, schilder met celluloid. Is de hoogbegaafde beelddichter van Knyfe Ealdormann. Moet de opdracht die "in-je-gezicht" impact hebben en moeten waterlanders vloeien: hij brak al eerder menig hart. Ja, dat is Peter.

envelope.png

BAS WESTERWEEL

CCO / Mens & strategie

Hartspecialist voor mensen en organisaties. Change catalyst. De man die altijd hartstaal spreekt en mensen beroert en ondernemingen in beweging brengt. Genezer van organisaties. Bedenker van het onbedachte. Createur en pianeur. Creatieve fontein met voortdurend knetterend brein. 

envelope.png

JACO CORNELISSEN

CFO / Meerwaarde & strategie

Meester van munt en meerwaarde. Financieel strateeg. Moet het voor elkaar komen, mag het niet mislukken, vraag het aan Jaco. Financieel en organisatorisch genie. Lost op waar je bij staat. Ondernemend bovendien en verrassend gemakkelijk en charmant in de omgang.

envelope.png

IRENE KINDERMAN

Projectmanager

Sunmaker. Resultaatgericht met een glimlach. Realiseert projecten met maatschappelijke waarde en impact. Verbindt mensen, organisaties, en ideeën. Ontrafelt complexiteit in heldere analyses en klare taal. Stoere zeilende Friezin met groot hart. Wy hâlde tige folle fan har.

envelope.png

FRANK WEVER

Financieel adviseur

Navigator van cijfers en formules. Vangt zwevende komma's en zet puntjes op i's en zorgt dat alles onder elkaar én voor elkaar komt. Een fanatieke financiële bewaker van de bottom-line. Frank is volledig in balans tussen debet- en creditzijde.

envelope.png

ROB KRANENBARG

Procesmanager

Ontwerper van processen. Dol op innovatie. Biedt oplossingen om het talent van mensen te herontdekken. Grondige analyse is de basis van zijn werk. Details worden niet uit het oog verloren.
Gebruikt samenwerking als succesfactor om zijn doel te bereiken. Is de mens onder de mensen!

envelope.png

MARIEKE HENDRIKS

Projectmanager

Vertaler van concepten. Maakt gepassioneerde visies voor bedrijfsvoering of vernieuwende concepten voor een event op basis van vage schetsen. Duurzaam, doordacht en doortastend. Geen gedoe. Liefhebber van het buitenleven en de natuur. Maakt werkelijkheid waardevol. 

envelope.png

Doctor Oscar. Datacruncher, SPSS-ninja, Sensei van het onderzoek. Voor wie getallen geen geheimen hebben. Wetenschapper. Pragmaticus. Of het het afstoffen van een marketingstrategie betreft, het stroomlijnen van organisatieprocessen, of algemeen strategisch management: Oscar doet het gewoon.

OSCAR PETERS

Onderzoeksstrateeg

envelope.png

RUBEN POT

Afstudeerder

Afstudeerder Industrial Design Engineering. Ruwe diamant, oude ziel in jong lichaam. Ongetemd enthousiast. Gretig en nieuwsgierig. Weet alles van bias. Dungeon Master en muzikant. Praat ons vaak de oren van het hoofd.