top of page

Ontwikkelaars met mens
& organisatie 

Onze oplossingen

Organisaties hebben een aangeboren neiging tot complexiteit. Dat wat ooit vanzelf ging, lijkt soms in-gewikkeld. Wij komen graag het licht aan doen en steken vervolgens onze handen uit de mouwen. Zo helpen we ont-wikkelen.

Over KNYFE

Scherp / Zinnig

Van creatieve broedplaatsen tot musea, onderwijsorganisaties en ingenieursbureaus; professionals uit allerlei bedrijven weten ons te vinden voor koersbepaling, verandertrajecten en organisatieontwikkeling.

 

In een wereld die in de greep is van artificial intelligence leveren wij human intelligence: empathie, mildheid, creativiteit en oprechte waarde. Niet tegen, maar mét de mogelijkheden van technologie.

Ontwikkelaars

met mens & organisatie

Astronaut

Wat onze klanten zeggen

Platform ACCT

“KNYFE zorgde dat de vraag achter de vraag duidelijker werd, wat resulteerde in een vlotte samenwerking. De deskundige adviezen brachten vertrouwen binnen de diverse groep, doordat ze veel kennis van zaken hadden en de beroepsgroep kenden. Samen hebben we gezocht naar de meest geschikte methoden om de informatie te verwerken en hebben we op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld.

De samenwerking beviel zo goed dat KNYFE nu betrokken is bij onze Jazz/World/Impro/Hedendaags ketentafel. Hierdoor kunnen we voortbouwen op de ontwikkelde kennis en werken aan een eerlijke compensatie ook voor deze branche."

Noud van de Rhee

Programmamanager fairPACCT bij Platform ACCT

Wij werken voor

Contact_edited.jpg

Direct scherp advies?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? 

Plan een afspraak of mail naar info@knyfe.org.

bottom of page