top of page
Badeendjes
Knyfe Drives.png

Schrijf je voor 15 september in en ontvang automatisch 30% korting op je offerte en maak kans op een badkuip vol eendjes!

mesha-mittanasala-2klMWjcLoPw-unsplash.jpg

Een eend zonder veren drijft niet
Een team zonder drijfveren knyft niet

Drijfveren? Het zijn de interne motivaties, behoeften en redenen die individuen aanzetten tot bepaalde gedragingen. Het zijn de dieperliggende krachten die ons gedrag sturen en beïnvloeden. Het laat zien waar jij behoefte aan hebt en vanuit welke beredenering actie onderneemt. 

 

Door inzicht te krijgen in de drijfveren van je collega’s, ontstaat er begrip, waardering en samenwerking, wat zowel individuele groei als het welzijn van het hele team bevordert.

KNYFE Drives helpen teams in alle fases en kunnen vastgelopen processen in korte tijd weer in beweging krijgen. 

Leer jezelf, je team en je organisatie op een scherpe en zinnige manier kennen. 

Doe de test en beken kleur. 

De test kan individueel afgenomen worden maar krijgt een extra dimensie wanneer de resultaten van een team, afdeling of geheel bedrijf met elkaar vergeleken wordt. Door inzicht te krijgen in elkaars drijfveren kunnen teamleden effectiever communiceren en samenwerken. Dit bevordert wederzijds begrip en vermindert misverstanden. Bovendien kunnen taken en verantwoordelijkheden zo beter worden toegewezen, wat resulteert in maximale efficiëntie en productiviteit voor het hele team.

Begrip voor elkaars drijfveren zorgt voor efficiëntie, duidelijkheid en wederzijds begrip! 

Jouw drijfveer bestaat uit een combinatie van 6 kleuren, welke kleur de overhand heeft en wat die kleur inhoudt? Met de test kom jij erachter!

Formulier

Maak kans op 30% korting en een badkuip vol eendjes!

De specifieke drijfveren van jouw organisatie in een badkuip? Bij deelname ontvang je automatisch 30% korting op uitvoering van de KNYFE Drives binnen jouw team!

De aanvraag is voor een team, bestaande uit minimaal 6 leden. Een badkuip is een badkuip en geen 2 persoons whirlpool. Het kiezen van een winnaar zal geschieden onder het toeziend oog van notaris D.Duck.

 

De trekking zal op spectaculaire wijze uitgevoerd worden in het hoofdkwartier van KNYFE te Enschede. Van deze trekking worden videobeelden gedeeld via social media.

Badkamertegels

Schrijf je in voor 15 september en win een badkuip vol eendjes!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

bottom of page