Algemene voorwaarden (PDF)

Privacy verklaring (PDF)

Bel ons op Tel: +31 85 00 20 520

App ons op: +31 6 55 75 31 10

Knyfe logo unusual.png

Graven 16

7411 PH Deventer

The Netherlands

KVK 68501323

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Onze producten

Wij ontwerpen, ontwikkelen

en organiseren groei

De experts van KNYFE realiseren doorvoelde verbetering vanuit het hart van de organisatie. Wij zorgen voor inzicht, realisme, daadkracht en energie. Van ideevorming en het verzamelen van moed en draagvlak; tot aan creatie, het inrichten van processen en de groei in de markt. Ontketen de onuitputtelijke kracht voor jezelf en jouw organisatie.

TOEKOMST
BESTENDIG
ORGANISEREN

We coachen en ondersteunen bestuurders en directies bij het richten van de koers en het implementeren hiervan. Schakel met KNYFE voor verandermanagement, organisatie-ontwikkeling, het ontwerpen en inrichten van de governance, opzetten of herinrichting van een afdeling en het samensmelten en fuseren van organisaties tot één geoliede machine.

BETEKENIS
GEVEND

ONTWERPEN

We revitaliseren en ontwikkelen producten en diensten. We bouwen merken met betekenis; vanuit het hart. We ontwerpen klantreizen met passie, innoveren diensten tot impactvolle winnaars en implementeren de processen, indicatoren en rituelen binnen organisaties om continu de groei te monitoren en te versterken. 

MENS
WAARDIG
ONTWIKKELEN

We geloven dat waarden en waarde hand in hand gaan. Daarom leven en werken wij volgens onze filosofie dat in alle lagen in onze maatschappij met generositeit de wereld een beetje beter, eerlijker en veiliger wordt. We zorgen dat iedereen zijn talenten kan ontwikkelen en zo van grootse waarde is. We versterken de samenwerking, liefde, taal en effectiviteit tussen én van professionals, teams en leiders. Dat doen we met krachtige methodieken en tools, coaching, community-building, leiderschapstraining en persoonlijke aandacht. Veel aandacht.

Laten we samenwerken

Start met groeien

We werken graag en voortdurend aan uitdagende projecten in het maatschappelijke domein, zorg, technologie en onderwijs. 

Ontketen
talent

Onze diensten

Waar mogen we jou mee helpen?

We helpen je om de volgende stap vorm te geven en in te richten. Mensen en organisaties verdienen beter; van goed, naar geweldig, naar genereus. We ondersteunen bestuurders, professionals, teams, gehele organisaties en (nieuwe) samenwerkingen. We ontketenen talent, energie en passie, zorgen dat betrokkenen aangehaakt blijven en realiseren doorvoelde verbetering.

Of laat je uitdagen door onze: