top of page

vr 18 okt

|

KNYFE Enschede

Het succes van jouw organisatie op één A4

Ben jij klaar om jouw bedrijfsstrategie naar een hoger niveau te tillen en te transformeren in een rotsvast, toekomstgericht plan? Ontdek de kracht van het Value Canvas in de masterclass gegeven door Marc Altink!

Het succes van jouw organisatie op één A4
Het succes van jouw organisatie op één A4

Tijd en locatie

18 okt 2024, 13:30 – 17:30

KNYFE Enschede, Hengelosestraat 70A, 7514 AJ Enschede, Nederland

Over de masterclass

Het Value Canvas

Het Value Canvas is een krachtig hulpmiddel dat jouw organisatie helpt om de principes en waarden te identificeren die de kern van je onderneming vormen. Deze waarden en principes fungeren als de twee boekensteunen voor alle activiteiten binnen jouw bedrijf, waardoor je een stevig fundament legt voor duurzame groei en succes.

Wat we gaan doen

In deze interactieve masterclass gaan we samen aan de slag om de drivers, throughput en output van jouw organisatie in kaart te brengen. Hierbij kijken we niet alleen naar financiële waarden, maar naar alle vormen van waarde die jouw bedrijf creëert. 

Het resultaat

Aan het einde van de masterclass beschik jij over een heldere en beknopte bedrijfsstrategie, samengevat op één A4’tje. Deze strategie fungeert als een kompas voor dagelijkse beslissingen en toekomstige strategische keuzes. Met het Value Canvas heb je een concreet, tastbaar document dat richting geeft aan jouw onderneming en helpt bij het realiseren van jouw doelen.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deze masterclass heeft plek voor 15 ondernemers, directeuren en managers die hun bedrijfsstrategie willen herzien en versterken. Of je nu een startup bent die net begint, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar vernieuwing, het Value Canvas biedt de tools en inzichten die je nodig hebt om jouw organisatie naar de volgende fase te brengen.

Meld je aan en ontdek hoe het Value Canvas jou kan helpen om jouw bedrijfsstrategie te verduidelijken en te versterken.

Programma


 • 30 minuten

  Inloop


 • 1 uur 30 minuten

  Programma deel 1

Nog 3 items beschikbaar

Tickets

 • Workshop ticket

  Dit ticket is inclusief het boek over het Value Canvas. Er zijn maximaal 15 tickets beschikbaar voor deze workshop om zo in een kleine groep het Value Canvas te bespreken.

  € 295,00
  Btw: +€ 61,95 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page