Algemene voorwaarden (PDF)

Privacy verklaring (PDF)

Bel ons op Tel: +31 85 00 20 520

App ons op: +31 6 55 75 31 10

Knyfe logo unusual.png

Graven 16

7411 PH Deventer

The Netherlands

KVK 68501323

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Onze formule

The Power of Generosity

Genereus Leiderschap is nieuw. We hebben hiervoor een formule ontwikkeld die we de Power of Generosity gedoopt hebben. Gestaafd door eigen ervaring en een grote hoeveelheid gevalideerde, wetenschappelijke bronnen. Dit willen we samenvatten in een inspirerend en praktisch boek voor managers en professionals. Wil jij ons helpen met inspiratie, jouw ervaring en zienswijzen? We willen met jou Genereus Leiderschap als nieuwe beweging starten.

Wil je helpen?

Bas Westerweel en Marc Altink interviewen leiders van 20 toporganisaties over hun kracht, kwetsbaarheden en ervaringen. We spreken de CEO en één sleutelpersoon los van elkaar in een gesprek van 2 uur. We praten over Mens, Missie, Merk en Meerwaarde. We zijn op zoek naar authentieke verhalen over genereus leiderschap. Inkijkjes in de successen, valkuilen, ontdekkingen en leermomenten. Een persoonlijk verhaal over genereus leiderschap in de dagelijkse praktijk. 

Gesigneerd boek

Je ontvangt een door de auteurs gesigneerd en genummerd boek en een uitnodiging voor de boekpresentatie.

€ 50,00

Inspiratiediner

Naast het gesigneerde boek en een speciale vermelding in het boek als een van de mecenassen die de beweging stimuleert serveren we een inspiratiediner met beide auteurs en de overige 9 mecenassen.

Maximaal 10 deelnemers

€ 500,00

Gepersonaliseerd boek & een eigen hoofdstuk

Een boek met jouw logo en foto op de omslag. Bas en Marc interviewen je uitgebreid en tekenen jouw ervaringen en leermomenten op in een eigen hoofdstuk. Inclusief prachtige foto van jou, 40 gepersonaliseerde boeken, een  potentieelanalyse en executive diner met de andere hoofdstukspelers.

maximaal 20 leiders

Speciale vermelding

Je krijgt een speciale vermelding in het boek als een van de mecenassen die dit boek mede mogelijk hebben gemaakt. Je ontvangt daarnaast het boek gesigneerd door Bas & Marc.

100 posities

€ 250,00

Inspiratiereis

Genereuze Inspiratiereis inclusief overnachting met Bas Westerweel en Marc Altink inclusief het gesigneerde boek met daarin de speciale vermelding van jouw support.

Maximaal 10 deelnemers

€ 1.000,00

Of ontdek onze

The power of

generosity

Onze crowdfunding

Steun

genereus leiderschap

KNYFE ziet een trend bij de leiders van topbedrijven. Genereuze leiders halen meer uit hun mensen, weten waarden in de organisatie en de keten te verankeren, leven en handelen vanuit maatschappelijk perpectief en durven de andere keuzes te nemen. Of te laten nemen.