Algemene voorwaarden (PDF)

Privacy verklaring (PDF)

Bel ons op Tel: +31 85 00 20 520

App ons op: +31 6 55 75 31 10

Knyfe logo unusual.png

Graven 16

7411 PH Deventer

The Netherlands

KVK 68501323

  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Medestrijder

Held, vriend, genereus medestrijder. Onderdeel van de beweging. Geef een Tikkie in de goede richting.

€ 5,00

Eeuwige dank

Je ontvangt onze eeuwige dank en bent uitgenodigd op de boekpresentatie in september.

€ 10,00

Genereus Leiderschap is nieuw. We hebben hiervoor een formule ontwikkeld die we de Power of Generosity gedoopt hebben. Gestaafd door eigen ervaring en een grote hoeveelheid gevalideerde, wetenschappelijke bronnen.

Gesigneerd boek

Je ontvangt een door de auteurs gesigneerd boek en een uitnodiging voor de boekpresentatie.

€ 25,00

Speciale vermelding

Je krijgt een speciale vermelding in het boek als een van de mecenassen die dit boek mede mogelijk hebben gemaakt. Je ontvangt daarnaast het boek gesigneerd door Bas & Marc.

100 posities

€ 250,00

Dit willen we samenvatten in een inspirerend en praktisch boek voor managers en professionals. Wil jij ons helpen met inspiratie, jouw ervaring en zienswijzen? We willen met jou Genereus Leiderschap als nieuwe beweging starten.

Inspiratiediner

Naast het gesigneerde boek en een speciale vermelding in het boek als een van de mecenassen die de beweging stimuleert serveren we een inspiratiediner met beide auteurs en de overige 9 mecenassen.

Maximaal 10 deelnemers

€ 500,00

Inspiratietocht

Genereuze Inspiratietocht inclusief overnachting met Bas Westerweel en Marc Altink inclusief het gesigneerde boek met daarin de speciale vermelding van jouw support.

Maximaal 10 deelnemers

€ 1.000,00

Bas Westerweel en Marc Altink interviewen leiders van 20 toporganisaties over hun kracht, kwetsbaarheden en ervaringen. We spreken de CEO en één sleutelpersoon los van elkaar in een gesprek van 2 uur. We praten over Mens, Missie, Merk en Meerwaarde. We zijn op zoek naar authentieke verhalen over genereus leiderschap. Inkijkjes in de successen, valkuilen, ontdekkingen en leermomenten. Een persoonlijk verhaal over genereus leiderschap in de dagelijkse praktijk. 

Knyfe Ealdormann heeft 90% van het theoretisch kader van Genereus Leiderschap uitgeschreven in een praktisch boek voor leiders en professionals. Jouw ervaringen en inspiratie zijn het ontbrekende stukje van de puzzel. Jij completeert het boek. Het is bewijs en inspiratie van de (vermoedelijk eeuwige) zoektocht.  Wij zoeken naar echte verhalen van echte nieuwe leiders.

Genereus evenement

Bas Westerweel spreekt op jouw event over genereus leiderschap en het hart van uw organisatie, inclusief 40 gesigneerde boeken met daarin de speciale vermelding van jouw support.

Maximaal 5 evenementen

€ 2.000,00

Gepersonaliseerd boek & een eigen hoofdstuk

Een boek met jouw logo en foto op de omslag. Bas en Marc interviewen je uitgebreid en tekenen jouw ervaringen en leermomenten op in een eigen hoofdstuk. Inclusief prachtige foto van jou, 40 gepersonaliseerde boeken, een  potentieelanalyse en executive diner met de andere hoofdstukspelers.

maximaal 20 leiders